Referenser

-"När du vill ha det Bättre!"

ALLSIDIG SNICKARE

Sedan starten som finsnickare 1999 har grundaren Rasmus arbetat med olika typer av byggnationer. Bardiskar, restauranginredningar, möbler antikvariska rekonstruktioner, husbyggen och takbyten har passerat mina händer.

 

NOGGRANNHET

För en möbelsnickare är noggrannhet viktigt.

Detta har jag har tagit med mig när jag gör byggnadsarbeten hos mina kunder. Vi på Bättre Bygg arbetar som ett team där Rasmus samordnar resurserna så att samma höga kvalitetsnorm kan levereras. Uppfyller våra underleverantörer ej våra högt ställda krav får de alltid åtgärda sina misstag. Efter ett antal år har vi hittat samarbetspartners som vi kan känna oss trygga med. Det ger också nöjda kunder.

 

NÖJDA KUNDER

Sedan starten 2006 har jag haft möjlighet att göra många olika typer av arbeten. De kunder som jag har haft att göra med har varit mycket nöjda och återkommer år efter år. (Naturligtvis finns det ett fåtal (2st) som velat klaga men det är något vi kallar för "fulprutning") Vi kan alltid stå för kvalitén och prisättningen av våra tjänster, ta gärna in offerter från andra håll vid fastpris eller begär in referens om ni vill köpa ett löpande arbete. Vi kanske inte alltid är billigast men troligtvis Bättre!

 

KONTAKTER

Vårt kontaktnät är stort inom andra yrkesområden så som elektriker, plåtslagare och rörmokare.

Byggnadskontruktörer för att göra byggnadsritningar.

Markentreprenörer ingår också i vårt kontaktnät så arbeten som grundbyggen, husdräneringar och plattsättningar är något som vi utför.

Det innebär att vi kan hjälpa dig oavsett vilket behov du och din bostad har.

EXEMPEL PÅ ARBETEN

BRÄNDÖN

DESIGN

Med min bakgrund som möbelsnickare och sinne för design har jag gjort arbeten som har gått utöver normal standard. Mina kunder har uppskattat det för det har gett dem ett hem med unika detaljlösningar.

 

TÄVLING

För att testa min yrkesskicklighet var jag med i svenska mästerskapen i möbelsnickeri 2001. Där kom jag på första plats. Representerade sedan det svenska yrkeslandslaget 2001 som möbelsnickare vid World Skills Competion i Seoul.

(Se resultatlistan här)

 

KOMPETENS

Tillsammans med mina medarbetare har vi en bred erfarenhet som är till nytta för dig som kund .

 

Särskilda kompetenser inom:

Ventilation

Brandtätning

Bas U/P

Ställningsbygg

 

 

Måste bara slå ett slag för ventilationsfrågan. Många har en mycket bristande ventilation i sina hus som bidrar till allergier huvudvärk och trötthet. Vi kan med enkla och billiga åtgärder hjälpa er med ventilationen utan att era driftskostnader blir större. Detta är något som vi väldigt ofta åtgärdar hos kunder som beställer ett annat arbete men i efterhand är det ventilationen som de ser som den bästa förbättringen! Det gör oss glada!

 

En mer komplett lista hittar du om du klickar på knappen här nere.

 

GAMMELSTAD

SKURHOLMEN

Varför välja Bättre Bygg att göra jobbet?

 

BÄTTRE BYGG I NORRBOTTEN AB

070-374 14 56