Referenser
Vi kan till en låg kostnad åtgärda er ventilation utan att driftskostnaderna blir högre. Dessutom kommer ni att sova Bättre ha mindre ont i huvudet, ja i allmänhet må Bättre när erat hus fått Bättre luft!
Nytt tak med åtgärdad ventilation. Kall murstock gör att självdragsventilationen försämras radikalt, hus och människor mår sämre, här är detta åtgärdat med en varvtalsstyrd energisnål frånluftsfläkt längst upp på skorstenen. Kontakta oss angående er ventilation, enkla åtgärder ger fantastiska resultat!
Extra tätt med infästning, plus isstopp, gör att varken snö eller snörasskydd kommer ner vid hård belastning. Lätt att det blir ett hål i plånboken när det blir hål i taket.
Tilläggsisolering vid fasadbyte. Låt oss räkna på det, ett hus i denna storlek (130m2) med direktverkande el ger pengarna tillbaka på 13 år eller snabbare, beroende på elpris, ursprunglig standard, m,m Låt mig räkna på eran nya fasad!
Duktiga samarbetspartners leder till ett Bättre resultat!
När er byggare tar hand om ert hus kan ni slappna av på semestern. Kanske en resa till Färöarna och bo i hotelt ovan molnen!
Detta tak hade tre tak på varandra och det var ändå inte tätt. Ska det va så svårt att göra rätt. Nej, inte om man vet vad man håller på med och kan se helheten.
Totalrenovering av bagarstuga med nytt sovloft ovan bagarstugedelen. Den gammal parytterdörren återanvänds för andra gången! Ett dörrblad anpassas till sovrumsdörr, ny tröskel och karm huggs in i timmerväggen.
Andra dörren blir WC/dusch dörr. De gamla golvplanken återanvänds till ny platsbyggd trapp, spindelstolpen är en gammal golvås.
Golvåsar får även bli nytt räcke, hässjestänger blir spjälor. Här har yxor och bandkniv används för att nytt och gammalt skall passa!
Innertak i traditionell botten och lockbräda monteras i en nybyggd rundtimmring. Här krävs det precision vid inpassning mot timmerväggarna. Sticksåg en vass kniv och tålamod ger ett Bättre resultat!
Kraftig limträbalk garanterar norrbottnisk osvikt i konstruktionen så att de gigantiska vikglaspartierna skall fungera året om.
Platsbyggd ljusramp kombinerat med ljuddämpande takskivor. En Bättre ljud och ljus upplevelse!
Vårat vackra Luleå året runt!
Äntligen är utsidan lika fin som insidan i detta hus på Degerögatan. Nytt tak, ny fasad och ett extra sovrum på övervåningen!
Beställaren målade själv. Ingen match för denne kund som varit yrkesmålare!

ALLSIDIG SNICKARE

Sedan starten  som finsnickare 1999 har grundaren Rasmus arbetat med olika typer av byggnationer. Bardiskar, restauranginredningar, möbler antikvariska rekonstruktioner, husbyggen och takbyten har passerat mina händer.


NOGGRANNHET

För en möbelsnickare  är noggrannhet viktigt.

Detta har jag  har tagit med mig när jag gör byggnadsarbeten hos mina kunder. Vi på Bättre Bygg arbetar som ett team där Rasmus samordnar resurserna så att samma höga kvalitetsnorm kan levereras. Uppfyller våra underleverantörer ej våra högt ställda krav får de alltid åtgärda sina misstag. Efter ett antal år har vi hittat samarbetspartners som vi kan känna oss trygga med.  Det ger också nöjda kunder.


NÖJDA KUNDER

Sedan starten 2006  har jag haft möjlighet att göra många olika typer av arbeten. De kunder som jag har haft att göra med har varit mycket nöjda och återkommer år efter år.  (Naturligtvis finns det ett fåtal (2st) som velat klaga men det är något vi kallar för "fulprutning")  Vi kan alltid stå för kvalitén och prisättningen av våra tjänster,  ta gärna in offerter från andra håll vid fastpris eller begär in referens om ni vill köpa ett löpande arbete. Vi kanske inte alltid är billigast men  troligtvis   Bättre!


KONTAKTER

Vårt kontaktnät är stort inom andra yrkesområden så som elektriker, plåtslagare och rörmokare.

Byggnadskontruktörer för att göra byggnadsritningar.

Markentreprenörer ingår också i vårt kontaktnät så arbeten som grundbyggen, husdräneringar och plattsättningar är något som vi utför.

Det innebär att vi kan hjälpa dig oavsett vilket behov du och din bostad har.

 

EXEMPEL PÅ ARBETEN

BRÄNDÖN

 

DESIGN

Med min bakgrund som möbelsnickare och sinne för design har jag gjort arbeten som har gått utöver normal standard. Mina kunder har uppskattat det för det har gett dem ett hem med unika detaljlösningar.


TÄVLING

För att testa min yrkesskicklighet var jag med i svenska mästerskapen i möbelsnickeri 2001. Där kom jag på första plats. Representerade sedan det svenska yrkeslandslaget 2001 som möbelsnickare vid World Skills Competion i Seoul.

(Se resultatlistan här)


KOMPETENS

Tillsammans med mina medarbetare har vi en bred erfarenhet som är till nytta för dig som kund  .


Särskilda kompetenser inom:

Ventilation

Brandtätning

Bas U/P

StällningsbyggROT AVDRAG

Rot avdrag vill de flesta utnyttja om det bara är möjligt, dock räcker ej Rot avdraget till vid större arbeten därför kan vi ge bra råd och tips på hur ni kan göra för att kunna utnyttja mer ROT, i vissa fall kan man på ett enkelt sätt få dubbelt ROT avdrag. Vi berättar mera om det när vi kommer till er för att se på erat byggprojekt.
GAMMELSTAD

SKURHOLMEN

Varför välja Bättre Bygg att göra jobbet?


BÄTTRE BYGG I NORRBOTTEN AB

070-374 14 56

-"När du vill ha det Bättre!"